Winter
winter.jpg

Navn: Winter Aurelia Beltane
Alder: 18
Rase: Menneske
Hjemverden: Bin Prime, Balmorra, Colonies Region
Stilling: Død diplomat og rikmannsdatter


Winter la ut på reise for å finne noen som kunne hjelpe Beltane-familien med å løsrive seg fra Imperiets kommando. Etter at skipet hennes var blitt angrepet av rompirater, fant hun Kaptein Joon. Eller rettere sagt; Kaptein Joon fant Winter.

Hun ble deretter med Joon og Noonan til Rebellbasen, hvor hun fikk snakket med de høyere hold om Beltanes ønsker. Det lå an til å kunne bli et godt samarbeid mellom disse partiene.

Unge Beltane ble imidlertid henrettet av FallasCorellia, under det som bare skulle være et møte for å betale løs et par fanger. Keyan Pressin benyttet raskt anledningen til å skrive et propagandabrev til Beltane, mot Imperiet, i håp om at dette skulle styrke Beltanes ønske om å støtte Alliansen.

Winter var ung og eventyrlysten, og modig, med tanke på at hun ikke hadde stort annet enn sin sjarme til å forsvare seg med. Hun hadde et oppriktig ønske om å gjøre noe godt, og å bidra til å styrte Imperiet. Hun kom godt overens med alle hun møtte, og var på god vei til å etablere et godt vennskap med både Joon og Noonan idet hun ble fratatt livet på slik en uventet og grusom måte.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License