Tropes

Tropes er stereotype dramatiske mønstre som går igjen i flere sjangre og medietyper. Noen av dem går også igjen i Star Wars: Lost Sibling. Dette er et forsøk på å designere noen slike til karakterer.

Keyan Pressin er jo relativt kjent for å søke tilflukt i dristighet. Han er gruppas naturlige leder, en gentlemansforbryter, og til tross for sin galskap ofte fornuftens stemme i en ellers forkvaklet verden. Ingenting av dette hindrer ham i å likevel gå til sengs med fienden, og dette kan være det som til slutt vipper ham over mot ambisjoner som roten til alt ondt.

Tia Madine er i utgangspunktet en storøyd idealist og teknisk sett pasifist. Det bare funker ikke helt i praksis. En ubetimelig avsløring av opphav, samt en del press fra feil folk har ført til en Deus Angst Machina. Dette har ledet til et par øyeblikk med "Å Gud hva har jeg gjort!" Moralen er at man bør vokte seg for de snille. Hennes urokkelige tro på det gode i absolutt alle, inkludert Dr. Joon, gjør henne også til en dårlig menneskekjenner.

Dr. Rebo Joon er en antihelt og tidvis en giftig kompis. Han fungerer også som Keyans avløser som fornuftens stemme, hvilket gir seg uttrykk i nådeløs sarkasme snarere enn mer hjelpsomme tiltak. Han er legemliggjørelsen av teorien om at kjærlighet gjør ond, og forsvarer ofte sine ugjerninger med at noen tross alt må gjøre drittjobben også.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License