The Whaladon Rider

Episode 1: Space Jungle!
Droch har funnet ut hvor the Crystal of Cu'om befinner seg: ett eller annet sted ombord på det ithoriske verdensskipet "Wmoodluum'lanuuwd". Han vet ikke helt hva krystallen gjør, bare at han kommer til å trenge den. Verdenskipet er på vei ut til grensen av the Outer Rim for å se på en gjeng migrerende Whaladons eller noe annet gay ithorian hippie-tull. Dette er jo perfekt, for som alle vet: In deep space, noone can hear you scream "The bad men stole my crystal!"

Droch og lærlingene Hiwaw og Tao slo seg sammen med den innleide muskeltaperen Mack for å stjæle krystallen. De fant ut at den befant seg dypt inne i jungelen ombord på skipet (fordi ithorians bygger skip med urskog i, fordi de er ganske rare). Gruppa snek seg inn i jungelens mørke mens alle sneglefjesene var opptatt med å se på rom-hval. Etter å ha kjempet seg forbi noen merkelige hundedyr som var filnke til å liste seg, og som så ut til å synes force-user var en delikatesse, så møtte de jaggu en superrancor som passet på krystallen. De klarte å holde den unna lenge nok til å hente krystallen og komme seg vekk.

På vei ut av jungelen blir skipet truffet av et asteroideregn! Enorme steiner hamrer gjennom taket, og atmosfæren i jungelen begynner å tømmes. Istedetfor å sjekke ut hvordan asteroider kan hølje ned på et skip som befinner seg midt i det tomme verdensrommet bestemmer gjengen seg for å komme seg ombord på sitt eget skip og få krystallen i sikkerhet.

Episode 2: When whaladons attack!
Den imperielle snurrebartforskeren Castor Miles og hans teknologiinteresserte kopilotmekaniker Savax er på Wmoodluum'lanuuwd for å forske på whaladonene som kommer tilbake til galaksen. Når de kjører ut for å komme nærmere på skapningene slippes en mengde mindre dyr ut av whalens buk. Noen av disse treffer professorens skip, og de gufne slangeaktige skapningene bruker syrespytt til å ødelegge skipets skrog. Proffen tar på seg magnetstøvler og går på utsiden av skipet for å jage dem bort med ild og kniv. Han klarer å få has på dem, men syredyrene ødelegger hjelmen hans! Han klarer å overleve effekten av rom-vakum lenge nok til å komme seg tilbake ombord, og den skadeskutte skuta halter tilbake til Wmoodluum'lanuuwd for å finne legehjelp. Men er egentlig Wmoodluum'lanuuwd trygt?

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License