Skurker

Fiender, opposisjon, antagonister.

Bounty Hunters

H12

Oberst Aemon Daragon

Anzatien Akkàs Soljè


Prosjekt Abyss

Doktor Theophilaktus: Chiss forsker. Var en av nøkkelpersonene i Prosjekt Abyss. Drept av Keyan og Joon på Cydon.

Kadrian: Zabrak, kvinne. DARK jedi som nesten drepte flere helter på Corellia. Sist sett i fritt fall ut av et vindu på Corellia. Les mer ...

Keim: Menneske, mann. DARK guardian-tryne som ble skamdrept av Noonan under slaget på Corellia.

Professor Cronon: Arkanian forsker, mann. Var en av nøkkelpersonene i Prosjekt Abyss. Unslapp Joon og Keyans likvideringsrunde på Cydon.

Tyris Mantè: Ekstremt gammel hann-Anzat. Var en av prosjektleder i Prosjekt Abyss. Drept i pysjen av Keyan og Joon.

Løytnant Theron: Menneske-ish, mann. Utrivelig type som skremte til og med Leandros Kaisaris. Ledet H-12. Skaut en arm og et bein av Tia Madine. Er nå ute for å lage mer faen sekkert.


Krimmiser

Cran Khomm: Litt halvkjip menneske-crimelord på Chandrila. Holder til i nattklubben/kasinoet "The Smoking Gun". Er trolig ansvarlig for å ha spylt tre herglicer ut i rommet fordi de kjørte en KDY Devilfish.

Cutter: Menneske, mann. Rompirat og skurkete skurk. Ansatt av Ralen Finn for å redde Dronning Kira. Med Finns penger bygde han opp et lojalt mannskap og en liten flåte. Da dronningen var ombord på flaggskipet avslørte han at planen hans var å selge dronningen tilbake til imperiet eller andre interessegrupper for en god slump penger. Mislyktes da fangene hans ble reddet av Jad Luk og Probos.

Forwadu: Rodiansk snikmorderske. Frilanser som primært tok oppdrag for Black Sun. Drept av Kayl Mantis på Mon Calamari.

Lungru the Hutt: En Hutt som eier skipet "Lusty Whore". Joon stjeler skipet etter å ha myrdet alle mafiosene til Lungru idet de skal kreve inn penger fra gruvearbeiderne i gokk.

Madak: Mannlig Twi'lek scoundrel slått av Bocca i en "duell" og deretter spist av en rancor. Hadde en fin kniv.

Marek Kolar: Zabrak scoundrel som ble hyrt inn som midlertidig pilot på Aristide. Stakk av med skipet og forlot Joon og Noonan på en romstasjon langt føkk uti gokk. Les mer ...

Mubs Vekker: Quarren-hann. Black Sun-boss på Tatooine. Skaffet Keyan Emancipation. Keyan og Mubs har ikke blitt gode venner. Har gjennom renkespill og annet tullball klart å bli Vigo for området som omfatter Hutt space og deler av Outer Rim.

Noh Noh Partals: Gunganmann. Smugler. Mislykket mål i en bountyhunt som endte med at Tia ble arrestert av Imperiet og ble borte i månedsvis og kom tilbake som Fallas. Epic fail.


Imperielle ludder

Garman Yularen: Menneske, mann. Gammel krigshelt fra klonekrigene og konsolideringen av Imperiet. Slo ned Duros' "Femmånedersfrihet" ned brutalt og grundig. Drept av dyktig skarpskytter.

Kirlana Vrees: Imperiell Agent og ludder. Menneske. Utga seg som rebell og forførte Keyan på Mon Calamari for å stjele genene hans. Dukket senere opp på Sulon med et lag soldater som angrep Katarns ranch. Reiste med skipet Dawn Star helt til Keyan kapret det og kræsjet det. Fikk høy status i det imperielle etteretningsmiljøet etter å ha knust Sulon-cellen. Har født datteren Ariela K. Pressin-Vrees, og lever nå på Mon Calamari med barnets far.

Raydmund Thant: Menneske, mann. Tidligere kommandant på stjernedestroyeren "Arbiter". Nå Admiral. Forsøkte å forhindre redningen av Kira, men mislyktes. Gjenninførte Orto i Imperiets fold etter et kort slag mot Zann-konsortiet. Etter slaget ble Emancipation beslaglagt. Ledet styrken som tok GLCs base og nesten fanget Keyan Pressin.

Mester Rigvahl: Menneske, mann. Forhenværende større aksjonør i Sorosuub. Stygg som et uvær. Keyan lurte ham til å tro at han ble reddet av ISB, mens de i virkeligheten stjal aksjene hans. Sitter i rebellfangenskap i et safehouse på en eller annen obskur backwaterplanet.


Andre fælslige folk

Deathwind Bondara: Opprørsleder på Ryloth. Ukjent alder, art, kjønn. Leder gerilja/terrororganisasjonen True Twi'leks, men har aldri stått offentlig frem selv. Står i stor grad bak Imperiets retrett fra Ryloth, men er ikke siden sett. Har siden stått frem som Firith Secura. Er nå rådsleder på Ryloth.

Ean: Mon Calamarimann. Fra en sjelden rase med blått skall og røde øyne. Fallen Jedi, tidligere overbibliotekar på Coruscant. Ble korrumpert av en mørk holocron, og ble drevet ut av tempelet da han forsøkte å lære flere yngre jedier om hans vei. Ble reddet fra en ukjent imperiell agent på Mon Calamari av Tia. Forsøkte deretter å lære Tia, men etter mye motstand og mistillit av Noonan og Joon flyktet han.

Teina Natava: Drapsrodian som tok livet av Leeva Joon på Taris. Ble skadet av Mosh Barris i hode og arm. Brukte pistol. Arbeidet både som Bounty Hunter og snikmorder. Få skrupler om hvilke oppdrag som ble akseptert. Drept av Keyan, partert av Joon.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License