Siviliserte Arter

Eller: Siviliserte arter som hjältene har omgått ekstra mye.

Barabeler: Også kalt: drapsøgler. Hjemplaneten er Barab I, en mildt radioaktiv helvetesjungel, stort sett befolket av skrekkøgler i varierende størrelser. Krigerske kannibalistiske proto-siviliserte reptiler med blaster-resistent hud. Har lav terskel og høy aksept av voldsbruk, delvis fordi de kan regenere kroppsdeler. Misliker togorianere.

Mon Calamari: Også kalt: Moncal, Calamari, fiskefjes, gladlakser. Hjemplaneten er Dac, en havplanet de deler med Quarrenene. Calamariene bor helst i eller nær overflaten. Har en predisposisjon mot pasifisme, altruisme og kunsteriskhet.

Sullustanere: Også kalt: sulluster, fittefjes, stygginger. Hjemplaneten er Sullust, der de bor i huler. Driver mye med romfart, og er et vanlig skue over hele galaksen. Hjemverdenen har ingen rovdyr som spiser sullustanere, så de har et underutviklet fryktinstink: De skjønner at farlige ting er farlig, men ikke at det er skummelt.

Togorianere: Også kalt: Krigertigre. Hjemplaneten er Togoria, en gold planet dominert av tørre sletter og ørkener. Tre meter høye krigerske misogyne felinoider. Har en overutviklet ærestradisjon, som stort sett dreier seg rundt å skjære opp hverandre med diverse hjelpemidler. Har en kultur som er basert på å reise på intergalaktiske plyndringstokt. Misliker barabeler.

Quarrens: Også kalt: Dacere, blekksprutfjes, akkarhoder. Hjemplaneten er Dac, en havplanet de deler med Mon Calamariene. Quarrenene bor helst på havbunnen. Har en predisposisjon mot ondskap, sjalusi og bitterhet. Misliker Mon Calamariene, som de lenge har levd i skyggen av. Har en panteistisk, moder Gaia-lignende mystikerreligion, der noen av utøvernde er kraftbrukere. En arkaisk måte å vise underdanighet, og at man tjener Mon Calamari-fintfolk på, er å binde sammen munntentaklene.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License