Jedier

Den nye jediordenen

Luke Skywalker: Menneske. Ordenens Stormester. Noen mener det er han som er the Chosen One. Velmenende type som jobber hardt for å gjenoppbygge jediordenen. stats

Dewbecca: Jedimester. Wookiee. Overlevde Ordre 66. Trente Firith og Ayaala. Er ikke en people-person.

K'ruhk: Dritstygg jedimester med spiss hatt, vis og snill, men skummel. Whiphid. Overlevde ordre 66. Har trent opp noen jedier, deriblant Cytal.

Rahm Kota: Menneske, jedimester, blind. Overlevde Ordre 66 såvidt ved å gå i dekke sammen med Garm Bel Iblis. Var flink general underklonekrigene. Stoler ikke på kloner.

Valance: Kel Dor Jediridder. Infiltrerte GLC og deltok på oppdraget over Orleon, forsvant siden. Prøvde å holde Tia unna den mørke siden, men deltok til slutt i ritualet som kuttet henne av fra kraften.

Ebraaren Chaar: Iktotchi jediridder. Tidligere rompirat. Fikk bank av Tia da hun var besatt av en dark side spirit.

Cytal: Trianii jediridder. Har ren og fin pels.

Kyle Katarn: Tidligere stormtroppoffiser. Hoppet av, og jobbet som rebell-affiliert leiesoldat. Oppdaget at han var force-sensitiv, og klarte så vidt å stoppe Jerecs syv Dark Jedi å ta over verden. Reddet Keyan, Joon, og Murrg i prossessen. Den eneste i galaksen som vet hvor den siste inngangen til Valley of the Jedi ligger. Sønnen til Morgan.

Iri Satama: Menneske. Jediridder. Pen, rødhåret spinkel dame som har en rodianpjokk som padawan. Begge fikk bank av Tia da hun var besatt av en dark side spirit.

Rell Quanera: Miraluka Jedi. Vokste opp i Outer Rim, fjernt fra imperielt nærvær. Er i stor grad selvlært.

Bhiima: Zabrak padawan. En røslig type som Luke plukket opp ett eller annet sted. Er veldig ujediete.

Kelko: Foreldreløs Rodianpjokk fra Abregado-Rae. 8 år eller noe deromkring. Er Iris padawan.

Iaco Nakur: Menneske, padawanen til Valance. Var youngling under ordre 66, og overlevde ved å gjemme seg. Så alle han var glad i bli drept. Litt sprø.

Taren Reslin: Menneske. Ebraarens padawan. Veslevoksen tolvåring.

Desann: Chistori-øglefyr som ble kjeppjaget rundt og jungelplaneten sin fordi han var annerledes. Liker ikke flygende hekser som skyter lyn og bruker rancors som hest.

Den gamle jediordenen

Noonan Bendon: Ithorian Jedimester. Overlevde ordre 66 ved å melde seg ut av ordenen under klonekrigene. Hadde stor påvirkning på Tia og Joon. Var Yuns læremester. Ble drept da han reddet en del viktige rebeller fra Darth Vader.

Anakin Skywalker: Luke Skywalker hevder at det var den legendariske helten fra klonekrigene, hans far, som drepte Keiseren over Endor. Dette er litt snodig, ettersom Anakin har vært antatt død i over 20 år.

Qu Rahn: Jediridder og god venn av nå avdøde Morgan Katarn. Overlevde Ordre 66. Var lenge på leting etter Jedienes Dal. Ble fanget av Jerec og henrettet.

Andre trivelige force-sensitive

Morgan Katarn: En av de opprinnelige opprørerne, og dyktig celleleder i Sullust og kringliggende systemer. Ble tatt til fange i et raid utført av Kirlana Vrees. Henrettet av guvernøren på Sulon. Det viser seg at han var force-sensitiv, og at det var han som gjenoppdaget Valley of the Jedi. Pappaen til Kyle.

Yun: Near-human Padawan. Overlevde ordre 66 takket være innflytelsesrike foreldre. Skulle egentlig bli tatt opp som padawan av Noonan, men Noonan forlot ordenen og Yun måtte i AgriCorps. Ble funnet av Noonan mye senere, og treningen ble gjenopptatt. Yuns mester ble drept av Lord Vader, og Yun ble forsøkt vendt til den mørke siden som Sarris' lærling. Dette lyktes ikke, og Yun ga sitt liv for å redde Kyle Katarn på Ruusan.

Antarian Rangers

Ranger-Commander Solm: Feeorin Ranger. Har vært i gamet ganske lenge - fra før lenge før klonekrigene. Ledet den eneste aktive ranger-cellen under Opprøret, og har blitt kinda of a big thing som følge. Overlevde the Jedi Purge ved å være så å si umulig å drepe. Er force-sensitiv, men cirka like begavet som en stein med lav cha.

Acting Ranger-Commander Sonno Dax: Menneske, fra Sulon. Vokste opp på gård. Har masse familie på månen, mesteparten var bosatt i Kaskutals Hed. Livsfarlig med geværet. Er bittelitt gal, men han er på det snille laget, så da er det greit.

Ranger Damon: Sullustansk ranger. Har surna da Joon prøvde å få Ordenen til å fange Droch, men Droch var der ikke. Knakk arma da han droppet ned på Recopia.

Stitch ag'Grey: Bothansk pensjonert Ranger-Commander. Drev Kroa i Kaskutals Hed frem til evakueringen. Har kontrabordet ett skip en gang, sammen med Mester Tyvokka og Padawan Ploo Koon. Sist sett sammen med Bhiima om bord Black Krayt.

Guro Luul: Sullustaner, pensjonert ranger. Drev landhandelen i Kaskutals Hed, men nektet å evakuere fordi han ville kjempe istedet. Uvisst hvordan det gikk med ham.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License