Søskenflokken

Durosene Bysos og Ena hadde fem barn, i tillegg til fosterbarnet Tia:

Forim
Eldste bror. Funnet. Befant seg tidligere på et skip som ble bordet av pirater, og endte opp med å hoppe over til piratenes side. Med årene tok han over som kaptein på piratskuta, og de sikter seg nå primært mot imperielle skip. Har nylig inngått en lukrativ samarbeidsavtale med Keyan.

Theimos
Midterste bror. Funnet, men mistet igjen. Var for lenge siden på Teyr, der han hadde slått seg sammen med en lokal motstandsgruppe sammen med bl.a. Firith Secura og Velara Kiir. Denne ble imidlertid knust i 0 BBY, og etter dette fikke han hjelp av Firith til å komme seg av planeten. En dyktig pilot, som lenge var den beste i familien. Utmerket seg som skarpskytter mens han var i motstandsgruppa, og har over de siste årene levd av å være høyst dødelig snikmorder. Ble nesten innhentet av Tia, Keyan og Velara under et attentatforsøk, men ignorerte Tias bønn og stakk av. Keyan har nå satt sine kluter til for å få ham funnet og henrettet.

(Tia)

Nib
Eldste søster. Det foreligger ingen informasjon om hvor hun befinner seg, eller hvorvidt hun i det hele tatt er i live.

Quelben
Yngste bror. Funnet. Har slått seg sammen med rebellene.

Anra
Yngste søster. Forsvant sammen med sin mor, og ble sist sett sammen med henne fanget på Kessel, før de begge ble hentet ut av Sarkans menn.

tia
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License