Darksidere
Imperiet

Keiser Palpatine: Sithlord og keiser, rimelig flink til dette. Drept av Lord Vader, men Lando Calrissian har fått æren for det.

Keiserens Hånd: Menneske som samarbeidet med Aemon Daragon for å knuse GLC. Hogg av armen til Joon, og puttet et tracking beacon i armen hans. Ble drept av TiaBarab I.

Darth Vader: Dark Lord of the Sith. Drepte Noonan BendonCorellia. Drepte nesten KeyanBespin. Drepte en skau jedier. Ble til slutt snill, og han og Palpatine drepte hverandre.

Høyinkvisitor Something Something McSomething: Gammel mann som ledet en gruppe inkvisitorer på Barab I. Nedkjempet heltene og beordret mesteparten av dem drept, men kom seg unna før planen slo feil.

Prosjekt Abyss

Arnaud Sarkan: Skurkete skurk som sto bak prosjekt Abyss. Hadde bakgrunn fra Recopiansk adel, AgriCorps og COMPNOR. Ble drept i selvforsvar på Cydon. Hans handlinger fortsetter å få konsekvenser for heltene.

Kadrian: Zabrak, kvinne. Dark jedi som nesten drepte flere helter på Corellia. Sist sett i ferd med å få en megastor steinrøys i hodet på Ruusan.

Keim: Menneske, mann. Dark guardian-tryne som ble skamdrept av Noonan under slaget på Corellia.

Andre Gærne Gærninger

Droch: Chiss og kraftsensitiv fra Thule. Hjalp Lag 1 med å fange den selverklærte sithen Pol Virten på Nar Shadda. Droch tok ansvaret for en mørk sith-artefakt etter oppdraget, noe Joon lot ham gjøre fordi det betød at artefakten ikke kom til å være i nærheten av Tia. Kom med visjonen om Tias død, og har fôret Keyans jedihat litt.

Darth Proteus: Ikke godt å si, gitt. Slæm, sikkert.

Sara: Mekaniker på "Aristide" med latente force-evner. Ble litt sprø da Raynon ble skadet, og tok livet av resten av mannskapet sitt. Ble drept av Joon.

Firith Secura: Storebroren til Ayaala. Var Padawan under Dewbecca under klonekrigene, overlevde Ordre 66 og ble smådark. Regjerer nå på Ryloth etter et småfrekt statskupp. Også kjent som:

  • Deathwind Bondara: Opprørsleder på Ryloth. Ukjent alder, art, kjønn. Leder gerilja/terrororganisasjonen True Twi'leks, men har aldri stått offentlig frem selv. Står i stor grad bak Imperiets retrett fra Ryloth, men er ikke siden sett. Har siden stått frem som Firith Secura. Er nå rådsleder på Ryloth.

Pol Virten: Selverklært Sith som tidligere jobbet for Tyber Zann. Er en rablende gal clawdite.

"Grå" Jedier

Droch: Chiss og kraftsensitiv fra Thule. Hjalp Lag 1 med å fange den selverklærte sithen Pol Virten på Nar Shadda. Droch tok ansvaret for en mørk sith-artefakt etter oppdraget, noe Joon lot ham gjøre fordi det betød at artefakten ikke kom til å være i nærheten av Tia. Kom med visjonen om Tias død, og har fôret Keyans jedihat litt.

Ean: Mon Calamarimann. Fra en sjelden rase med blått skall og røde øyne. Fallen Jedi, tidligere overbibliotekar på Coruscant. Ble korrumpert av en mørk holocron, og ble drevet ut av tempelet da han forsøkte å lære flere yngre jedier om hans vei. Ble reddet fra en ukjent imperiell agent på Mon Calamari av Tia. Forsøkte deretter å lære Tia, men etter mye motstand og mistillit av Noonan og Joon flyktet han.

Tao: Forcesensitiv durosunge som blant andre Epsis vil ha tak i. Er blå med røde øyne. Legemliggjørelsen av "troubled youth". Jazzet en stund rundt på Atonement, men blir nå passet på av Droch og Ean.

Hiwaw: Forcesensitiv ithorianunge som er Droch' lærling. Trivelig pjokk med skjærende stemme.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License