Bragder

Bragder og heltedåder og andre aktiviteter utført av mannskapet på Emancipation, senere mannskapet på Aristide, senere kjent som GLCs lag 1, eller GLCI-1, og andre tilfeldige folk.

Lannik Riots

Det nybakte mannskapet på Emancipation (foreløpig uten Joon) utløser gatekamper mot imperiet da de samarbeider med en lokal krimgruppe for å få mat ut til den utsultede alien-befolkningen på planeten. Operasjonen mislykkes, Pressin (da kjent som Keyan Graacus) blir skutt og det blir totalt kaos. Opptøyene blir til slutt slått brutalt ned av imperiet, og mange holder Pressin ansvarlig. Emancipation forlot Lannik før dette utartet seg, men ble kort tid senere bordet av dusørjegere fra samme planet, misforstått som politifolk. Keyan finner opp sin velkjente granatbløff.

Escape From Thule

Da Emancipation skal hoppe til Alderaan, finner de planeten vaporisert til grus. Et nytt blindhopp derfra gjør at skipet kræsjer med brask og bram inn i en ukjent planet, og flere av mannskapet dør nesten i kollisjonen. Planeten er full av sleipe chisser og har et Darkside-tempel som kødder med huene til alle. Etter mye frem og tilbake og et shaky vennskap med en adelsmann på planeten, flykter Emancipation etter at crewet har sprengt tempelet. Keyan finner opp sin berømte ISB-bløff.

The Battle For Mon Calamari

Etter mye om og men og dealing med Rebellalliansen, har Keyan gjort seg til galleonsfigur for frigjøringen av Mon Calamari. Med skipet Iron Integrity finner han opp den berømte Pressin-manøveren, som innebærer å kjøre et skip i full fart rett i brua på et større skip, og redder dagen idet han tar ned en star destroyer på denne måten.

The Turning of Fallas

Lenge etter at Tia har blitt arrestert og ført til Byss, drar Joon, Leo Zahn, Winter Beltane, og Noonan Bendon til Corellia for å hente Keyan og Crix Madine. Da de kommer til riktig sted, finner de Arnaud Sarkan der sammen med en mengde kraftsensitive, lyssabelsvingende jævler. I skuddvekslingen som følger dør Amun Kiuv, og en av de lyssabelsvingende jævlene viser seg å være Tia, nå under navnet Fallas. Selv Ayaala og hennes bror Frith dukker opp, for å ta sin hevn på Sarkan, som var medskyldig i drapet på foreldrene. Sarkan flykter med Firith i hælene, heltene blir nedkjempet og fanget, og Fallas henretter Winter, men greier ikke å henrette Joon. Hun glipper, og det blir åpningen de andre trenger for å komme seg løs. Noonan Bendon holder Darth Vader unna i en duell til døden, mens de andre unnslipper via taket på bygget og den nå ombygde Emancipation/Abyss I. På basen fengsles Fallas, og prosessen med å snu henne tilbake til Tia begynner.

Cydon Survival

GLCI-1 og Koth overlever ødeleggelsen av Abyss-anlegget og fyller tiden med å redde/drepe gale trandoshaner og Wookieer, samle overlevende slaver og forsøksdyr for å kjempe mot den overlevende imperie-garnisonen, samt holde liv i Keyan Pressin. De klarer til slutt å få reparert Emancipations nødtransponder og signalet blir plukket opp av GLC som sender GLCI-5 ledet av Garman Zuhl for å hente dem. Lag 5 finner lag 1, men blir angrepet av store styrker Trandoshaner og deretter reddet av Ayaala Secura. Lag 1 blir ekstrahert, og det blir fastslått at Secura var farlig underernært, men Koth Ab'lon hadde blitt komplett helbredet.

The Boarding of Cold Science

Iron Integrity utforsker et imperielt skipsvrak med tilknytning til operasjon Abyss. Lag 2, 8 og 9 deltar, styrket av XO Kadio Ellor og Tia Madine. De fant intel som tydet på at skipet ble brukt til forskning av effekten av Fyaar-apparater, samt intel om at Professor Cronon ønsket å få tak i Alderaans gjemte planetvåpen. Under bordingen oppdager Madine at Leo Zahn er eller har vært ombord. De blir angrepet av en uidentifisert person i imperiell EVO-trooperdrakt som kan ha vært Zahn, denne forsvinner i rommet etter å ha motsatt seg å bli reddet. Samme person sørget også for at skipet selvdestruerte.

Battle Over Metellos

Iron Integrity engasjerer forsvarsflåten over Metellos for å kunne slippe en drop pod med GLCI-1 ned til planeten. Integrity gir Lanceren "Sentinel" en slagside, men må selv trekke seg unna da Tartanen "Prejudice" kommer til unsetning. Operasjonen er vellyket, og GLCI-1 (minus Secura) lander på planeten. De møter en mindre styrke soldater og politifolk som de klarer å unnslippe fra etter en kort skuddveksling der en tilfangetatt politimann blir drept.

Skirmish in "Datary Spire"

H-12 forsøker å arrestere Maren Dendro samtidig som hun har besøk av GLCI-1. Dendro blir drept, men takket være Tresk Askrik kommer GLCI-1 seg unna. En del stormtropper blir drept, Madine mister en arm og et ben til disruptorvåpen. (Metellos)

Rescue on Ryloth

GLCI-1 lander på Ryloth og etablerer kontakt med planetens leder. De blir bedt om å ta ødelegge et raffineri kontrollert av terrorister for å vise seg verdig å samarbeide med planetens leder. Madine og Pressin planter en bombe, men denne blir desarmert av terroristene. Under et besøk hos rådslederen blir denne drept, og Pressin får skylden. GLCI-1 klarer nedkjempe livvaktene, og overbevise Tathis om å følge med dem av planeten. I docking bayen blir de overfalt av dusørjegerne Bossk og Kontar samt en ukjent Rodian som mest sannsynlig er ansvarlig for Leeva Joons død. De klarer å nedkjempe jegerne, rodianen blir henrettet og tatt med. Operasjonen er vellykket, men Secura blir igjen på planeten av fri vilje.

Battle of the Graveyard

GLCs flåte mobiliserer for å la GLCI-1, Valik, Paal og Orinn Tathis hente tilbake Another Chance. GLC møter tung motstand fra et overtall imperielle korvetter og kryssere. Tathis blir angrepet av en ukjent snikskytter under operasjonen, men blir reddet av Madine. Another Chance blir tilbakekalt, og eksorteskipene gir dekkild så GLC-flåten kan unslippe. Slaget er en seier for GLC, som har oppnådd målene sine og kun mistet et mindre antall fightere.

The Self-proclaimed Sith

Joon, Tia og SpecForce-løytnanten Racin Salaros blir sendt etter den selvutnevnte Sithen Pol Virten. De begynner å sanke spor på Mandalore hos Tyber Zann, da han har satt ut en dusør på 100000cr for å fange denne Pol Virten i live. De møter den mystiske Chissen Droch, og samarbeider med denne for å fange sithen. De finner ut at Virten sitter på glattcelle på Bakura med smuglingsanklager mot seg. De frigjør Virten, som viser seg å være deres gamle venn Tyrn Jinto med falsk identitet. På vei ut blir politistasjonen angrepet av en annen dusørjeger, men Keyan dukker opp og heltene jager ham bort. De fortsetter til Bespin, blir funnet av Darth Vader, men kommer seg unna med nød og neppe. Keyan blir hardt skadet og han og Salaros returnerer til basen. Jakten ender på Naar Shadda. De sporer Virten til en kantina, angriper ham og hans følge. Kampen ser ut til å gå dårlig da heltene har en taktisk dårlig posisjon og Virten, som viser seg å være en clawdite, bruker triks og lurendreieri for å få overtaket. Joon blir truffet av en salve blasterild og går ned, Tia lar sinnet strømme i henne og griller Virten med den mørke siden av kraften. Droch stemmer i, og kampen snus i løpet av sekunder. Virten overlever såvidt og heltene tar ham og sith-gjenstandene hans med seg.

Daragon's Platform

GLCI-1 og Whisper, med støtte fra Racin Salaros og SpecForce-gutta hans, samt Koth, Oberst Kile Thawyr, og en ny løytnant kalt Valance slåss seg gjennom Aemon Daragons forsvarsplattform utenfor Orleon for å hente tilbake Tia fra fangenskap. De lykkes, men ikke uten å miste to mann fra Whisper og ellers lide store skader. Sistnevnte fordi Joon ikke blir med tilbake i escape pod'en.

One Man Army

Etter å ha reddet Tia ut av torturhelvete hos Aemon "Den Trivelige" Daragon, hopper Joon av lasset og skyter seg igjennom hele Daragons base for å ta livet av jævelen. Det lykkes ikke, og i flukten derfra tar Joon ubevisst med seg et beacon som lokker Imperiet til GLC's asteroidebase. Han havner på utrolig dårlig fot med de andre etter dette.

Tia Madine is Dead, Long Live What's-her-face-this-time

Keyan og Joon tar med en droidereplica av Tia og henretter den foran guvernør Beltane. Tia bytter identitet flere ganger etter dette. Guvernørens sønn, Nazar, går i ettertid ut og erklærer at han er overbevist om at Fallas er i live og han skal jakte henne ned og ta hevn for drapet på Winter (se nedenfor).

The Hunt For The Sword of Togoria

Joon, Vox (Tia), Tathis, og Koth drar til Barab I sammen med barabelen Revok Tesar for å hente Togorias Sverd og bruke det aktivt for å få togorierne med i kampen mot Imperet. De slåss mot en Krayt, blir stråleskadet, og møter til slutt spøkelset etter Noga-ta/Noonan Bendon, som hjelper dem med å bli kvitt en mørk tilstedeværelse i tempelet langt under bakken. Imperium Inquisitorius ligger dog i bakhold i ruinene, og heltene blir nedkjempet av 501ste og noen inkvisitorer, og karen som hogg av Joons arm, visstnok Keiserens hånd. Lederen deres beordrer Joon og Revok drept, Tia skal bli pakket sammen og tatt med, Koth skal bli spart. Før skurkene rekker å utføre henrettelsene blir de lamslått av en forstyrrelse i kraften. Vox får Pol Virtens lyssabel av Koth, og blir besatt av en Sith-ånd. Hun dreper Keiserens Hånd, men blir snarlig angrepet av Revok som endelig er sikker på at Tia er Fallas. Revok er nemlig en gammel venn av Nazar Beltane. Han prøver å myrde henne, men blir hindret av Joon og Koth. Revok er dog ikke død, men tar senere kontakt med Nazar og forteller at han har sett Fallas.

The Battle of Endor

Keyan deltar i slaget om Endor med hele GLCs flåte. Han gir en generell ordre om at droidemannaskapet på de alderaniske skipene ikke lenger skal foreta mind wipes, og at de nå er frie individer. Dette syns de fleste er en ganske sprø ting å gjøre. GLCs flåte får hard medfart, og Valiant blir sprengt av Dødstjernen. En av kommunikasjonsdroide fra Fidelty syns hele denne frigjørt droide-greia er kjempekult, og blir Keyans dedikerte livvakt, enten han liker det eller ikke. Heltene tar med seg Togorias klinge og stikker.

The Spirit in the Sabre

Vox er besatt av en Sith-ånd fra sabelen til Pol Virten, men får grisedeng før den onde lyssabelen blir destruert. Ånden er likevel ikke ødelagt, den bare later som og gjemmer seg. Det blir påstått at hendelsen på Mon Calamari ble forårsaket av leiesoldaten Bri Vox, som ble drept av en wookiee fra GLC. Alt er dermed tilsynelatende OK, Tia får endret utseende kirurgisk og får en ny persona. Dette hjelper likevel ikke med å holde ånden unna, og en gjeng med Jedier dukker opp når Sithen igjen tar overhånd og skader Joon, for å stjele Vigilant og stikke av. Mot Keyans ettertrykkelige protester blir Tia (nå Corria) tatt med av Jediene og kuttet av fra Kraften.

New Dawn Rising

Keyan sier opp sin status som General i GLC. GLC blir reorganisert som GDF, med Serra som sjæf. Keyan er fortsatt de facto sjæf, når han skulle trenge det. Joon slutter i hæren, og når Tia kommer tilbake har hennes identitet uansett vært sånn ca sivilist. De bor dels i en suite i hovedstaden på Dac, dels i et hus et stykke ut på landet (vannet) gitt i gave av Stormester Morn. To dusørjegere bryter seg inn, dreper en vakt/plantet morder, og kunngjør at de ikke gidder jakte på dem lengre, fordi Tia er død og Keyan er kul.

Picking Up The Kids From School

Joon, Keyan og Corria Taysiri (Tia) reiser for å hente Joons døtre. Det viser seg at Mosh Barris er død, den yngste datteren har blitt hentet av sin far, Aemon Daragon, men den eldste befinner seg på en kostskole. De reiser dit for å hente henne, men underveis finner de også ISB-agenten Kirlana Vrees og hennes datter Ariela, som ligner forstyrrende mye på Keyan. Etter en episk slåsskamp mellom Keyan og Kirlana, og etter at Tia har truet noen sekstenåringer med pistol, får de stukket av med begge ungene og en bevisstløs Kirlana. Det blir en vill speederjakt for å unnslippe Imperiet, hvor Keyan turner på panseret og lager hoppbakke for å få speederen inn i skipet som kommer for å plukke dem opp. Keyan setter feiden med Kirlana på vent, for å forsøke å ha noe som ligner et normalt samliv med datteren. Joon bor i Keyans hus og prøver å avnazifisere Ora, uten synlig suksess foreløpig.

Trial of Lannik

Joon og Keyan drar til Lannik, hvor Keyan lar seg arrestere, og Joon begynner arbeidet med å finne vitner som kan tale Keyans sak. Tia kommer etter hvert og hjelper til. Sterke krefter lusker i bakgrunnen og prøver å få Keyan dømt, blant annet ved å gå over lik. Takket være gode vitner får Keyan en nær sagt ubetydelig straff, og kan reise derfra etter et kort fengselsopphold.

Old Dawn, New Wrapping

Keyan, Joon og Corria starter fraktfirmaet New Dawn Shipping, Inc. basert fra Mon Calamari. De skaffer seg en fraktrute og ansetter det nødvendige personalet. Etter en stund rapporteres det at Corria ikke har fløyet med firmaets eneste skip, Vigilant, på en stund - dette tillegges hennes behov for "personal time", men når Joon og Valik finner et nytt skip registrert på firmaet ved en landing på The Wheel, kommer det for en dag at Corria har tatt opp et lån hos The Claw for å finansiere et større skip uten å ha konsultert partnerne i firmaet. Joon oppsøker og konfronterer henne, og følger med når hun blir kallet til et møte med krimherren, som ber henne levere en pakke for ham så fort som mulig. Hvis ikke kommer han til å slå til mot de som står henne nærmest - eller ungene deres. Sporet av denne trusselen mot døtrene følger Joon med på oppdraget til Nar Shadda. Etter å ha unngått tollmyndigheter og angrep fra fiendtlige skip, lander de på krimmis-månen og blir kjapt forsøkt tatt i bakhold av to bounty hunters og kumpanene deres. Alle fiender blir plukket ned unntatt en goon som stikker av og en rodian bounty hunter som blir tatt i live etter å ha falt ned av en mur. Corria bløffetruer med å henrette rodianeren, men Joon tar det hele svært alvorlig siden det var ham bounty hunterne hadde kontrakt på, og er klar til å gjøre trusselen til virkelighet. De ender likevel med å la fyren gå, etter å ha fått info om mottakeren av pakken de skal levere. De stikker dit, men Corria blir distrahert av tre mafiagoons fra Epsis som manhandler en durosunge. Joon hindrer henne fra å komme i alvorlig trøbbel med dem, og de leverer pakken, som viser seg å være en practical joke/lojalitets-og-kompetansetest fra krimherren for å se om Corria kunne gjøre jobben sin. Keyan er fremdeles ikke blitt innvidd i situasjonen.

The Recline of the Senator

Recopias ledelse misliker at Keyan har proklamert seg selv som planetens senator. Enda en Seyugidervisj forsøker å ta livet av Keyan, men har til nå kun knertet Rels Therelen, Keyans stedfortreder i senatet. Keyan tar dette som et litt høylydt mistillitsvotum, og fratrer sin stilling. Recopia holder seg forsåvidt fortsatt fritt, men sterkt knyttet til Lojalistene i Kjernen.

Epsis Assault

Tia benytter seg nok en gang av sitt alter ego Vox, og smugler seg selv og 3C-0G til Point Nadir for å hente en viss duros fra Epsis' potensielt lugubre klør. Utstyrt med en tricked out rustning crewet på Atonement har mekket til henne, kommer hun seg inn i krimkartellets hovedkvarter. Det utvikler seg kjapt til en intens skuddveksling - Tia sliter med å overmanne Epsis sikkerhetspersonell, som er utstyrt med høyteknologiske våpen og personlige skjold. Tia står i fare for å ende sine dager i et litt kitch innendørsbasseng da en airspeeder kræsjer gjennom vinduet oppå deler av sikkerhetstyrken. Ut av denne speederen dukker det opp en mystisk leiesoldat, og kampen snur i angripernes favør. Tia og herr Leiesoldat (eller hva pokker han nå er) må nedkjempe en diger kamprobot, men etter dette ser det ut til at Epsis begynner å gå tom for dræp-ting. Vaktene i detention-området blir nedkjempet og assorterte fanger blir frigjort. Når den mystisk leiesoldaten har fått hjelp av Tia til å frigi fangene, slår han henne bevisstløs med en stunbatong som takk for hjelpen. Hun bli imidlertid vekket av den nylig frigjorte gunganen Bimbam, og hun prøver å flykte med fangene. Flukten blir i stor grad hindret av at Herr Stunbatong har ødelagt heisen, og tatt med seg tauet de brukte for å komme seg ned. Det var jo hans tau, tross alt. Tia bruker Jetpacken sin for å ta med seg durosen og en Jawa opp og ut. De blir konfrontert av en Epsis-sjæf og crewet hans, men foretrekker å hoppe ut av byggets nyeste hovedfartsåre: Panoramavinduet. Dette koster Tia et brukket ben, men hun er tross alt i besittelse av en Duros og en Jawa. Med hjelp fra 3C-0G kommer de seg av planeten og reiser til Mustafar. På Mustafar blir Atonement kontaktet, og evac blir ordnet. I et forsøk på å skaffe seg husly havner Vox i skuddveksling med lokale stormtropper og må flykte ut i bushen, der benet hennes blir kraftig forverret. Da skipet kommer for å plukke dem opp utløses nok en skuddveksling, der Tia på hengende håret kommer seg unna. Hun er såppass syk at mannskapet bestemmer seg for å ta et nødstopp på Arkania for å plassere Tia og durosbarnet på sykehus. Da Tia tilslutt våkner, oppdager hun en gammel venninne, og at noen, anført av en skinny hunn-duros som bruker kraften som en klubbe, er ute etter å få tilbake durosen. Det blir skyting, dræping, og ramling ut av vinduer. Tias gamle venninne kommer henne til unsetning, men Tia svarer med å prøve å gunne henne ned. Kvelden avsluttes med at Tia flykter med durosen i en stjålen landspeeder og forlater planeten.

Travelers of Togoria

Generatoren i Keyans sommerhus på Dac eksploderer mens Joon, Oora og noen andre er der. Husholdersken og en GDF-livvakt dør, men resten kommer seg unna brannen som ødelegger huset. Oora Joon blir sendt av gårde til en skole på Corellia Orinn Tathis lander har endelig gjort nok research til å dra til Togoria og vil gjerne ha meg seg Keyan som operativ leder. Keyan setter sammen et team bestående av Joon, Corria, GDF-2, Menig Rakah Murrg og våpehandleren Pavul "Grinder" Kurrn. Tao blir sendt til Droch, men da denne ikke er å finne, blir plassert hos Spooks. Etter å ha bløffet seg forbi en noe uinteressert imperiell tollfunksjonær reiser de til Murrg-klanens hjemsted. Der finner de ut at Rakahs far har blitt drept, og den slue Dh'rang har tatt kontrollen over klanen. De flykter derfra, men blir forsøkt drept av flere at Rakahs frender. De ankommer Caross og oppsøker den første potensielle Sverdbæreren, den noe nytenkende og galaktopolske Shahan fai'Reeesh. Keyan bestemmer seg fort for at Shahan er femten hakk for skurkete til å kunne bli den nye Fel-Muqtar, men vil ikke avskrive ham før han har sett de andre kandidatene. Under oppholdet blir de utsatt for et æreløst angrep i Shahans bolig. Hvem som var det endelige målet er uklart, men to Spacehounds stryker med, og det ser en stund stygt ut for Murrg. En togoriansk tenåring eller hunn som brukte gift klarte å komme seg unna. Det oppdages også at Margrataen på planeten har opprettet en liten krigerstyrke bestående av hunner. Meget merksnodelig. Shahan passer på dem til de har fått hvilt seg tilstrekkelig til å reise igjen. Hele hendelsen setter Shahan i et bittelitt bedre lys - Det virker i det minste ikke ut som om det var han som prøvde å få dem myrdet. Droch dukker opp med lærlingen Hiwaw, og blir med videre for å besøke de to siste kandidatene, Rahu ar'Shah og Istar ar'Kadeer. Selvsagt møter de på trøbbel på veien. Hos Rahu ar'Shah blir Keyan nødt til å vise seg verdig ved å takke ja til - og vinne - en duell. Han river strupen ut på utfordreren med sine egne tenner. Da de endelig når frem til Istar ar'Kadeer, er Keyan lei av å bli disrespektert, og skjærer igjennom. En av Istars undersåtter blir nødt til å diplomatisere seg frem til en løsning, og etter mye om og men fattes slutningen: Istar får sverdet, og Shahan fai'Reesh får tilbud om å bli senator for Togoria i Republikken. GDF går inn på Togoria med store støttestyrker på Fel-Istars side, og Keyan trer inn som Brigader.

The Patsy

Joon trer inn som leiemorder for Republikken når de vil bli kvitt enkelte truende elementer på uoffisielt vis. Han kvitter seg med to av målene på Eriadu, det ene en imperiell embetsmann, og får identiteten sin avslørt, men greier å dekke over den falske identiteten sin enn så lenge. Videre går ferden til Averam, og til slutt Onadax. Joon eliminerer målet, men tar med seg noen sikkerhetsvakter og en SpyNet-agent, og blir selv hardt skadet. Han blir imidlertid reddet av Tresk, som skylder Keyan en tjeneste. Han får omfattende legehjelp, og blir shippet videre til møtestedet før Ruusan. Kort tid etter at Joon har fått sin betaling blir Republikk-kontakten funnet myrdet.

The Valley of the Jedi

Droch dropper nyheten han kom til Togoria for å levere: Han har hatt et syn av Tia som dør for å redde galaksen fra et stort mørke. Selv om holdet i dette debatteres, er Tia overbevist om at Droch har rett. Både Joon og Keyan har vanskelig for å akseptere dette synet, men når Tia også kommer med noe intel fra Arkania om at det foregår noe på Ruusan som har med Kraften å gjøre, bestemmer de seg for å dra dit. På veien får Droch et inntrykk av at han ikke bør bli med lenger, fordi det vil være uheldig for alle involverte om han gjør det. Uforstående sier de andre farvel til ham og Hiwaw, og reiser videre. Man plukker også opp at en imperiell styrke er på vei dit, men at våre helter ligger i forkant, og kan rekke å gjøre det de skal før Imperiet kommer. På Ruusan plukker de opp en iktotchi-kjentmann som hjelper dem med å finne en arkanisk leiesoldatstyrke. På veien opplever alle unntatt Tia å bli fanget opp i ekkoet av et historisk slag mellom Jediene under Lord Hoth og Mørkets Brorskap under Lord Kaan for over 1000 år siden. Etter dette sniker alle seg opp mot Jedienes dal, hvor de avslører seg og blir fanget av leiesoldatene. De jobber for Kadrian, en gammel kjenning og tidligere lackey for Arnaud Sarkan. Keyan, Rakah, Joon og Tia puttes i et provisorisk fengsel, mens iktotchien prøver å kjøpe seg fri. De andre knoter seg fri fra binder cuffsene og Joon disabler generatorene i fengselet med Keyans beltespenne. Når folk dukker opp for å fikse problemet, slår heltene seg fri, finner iktotchien, og haster til det underjordiske kammeret hvor Kadrian befinner seg i nærheten av et slags nexus til Kraften. I gangen utenfor viser Noonans ånd seg for Joon og forteller ham at nexuset aldri må falle i hendene på Kadrian, og at det er bedre å ødelegge det. Det blir skuddveksling mellom leiesoldatene og våre helter, og heltene begynner å kaste granater i tak og vegger for å få rommet til å kollapse. Kadrian blir rasende, og spidder Tia på lyssabelen sin like før rommet begynner å gå i oppløsning. Leiesoldatene flykter, taket raser, Keyan er bevisstløs, og Tia er død. De andre flykter også, unntatt Kadrian, som får taket i hodet fordi hun prøver å utnytte seg av nexuset. Hardt skadet fanges Keyan, Joon, Rakah og iktochien av Imperiet, men frigis senere av bl.a. Kyle Katarn.

Remember the Akallo

"The Rangers have helped The Order countless times. It's time we return the favor". - Grand Master Luke Skywalker

Jedien Bhiima og to Antarian Rangers reiser med skipet Qui-Gon til Sulon for å redde en en del av rangernes familiemedlemmer fra den imperielle invasjonen av Sullust. De får med seg sivilistene, men blir nødt til å gjenerobre en spaceport for å komme seg tilbake. Mens de venter på evac må de nedkjempe stormtropper, purge troopers og AT-STer. Svikefulle sivilister gjør situasjonen vanskeligere. De kommer seg unna, men teknikeren Aranai sender dem rett i klørne på slaverskipet "the Black Krayt". Heltene forsøker en kontrabording, men Bhiima og en pensjonert ranger går i en felle og blir fanget. Resten av sivilistene kommer seg unna, og er nå i sikkerhet på Dac.

Invasion Preparation

Keyan Pressin henter Rebo Joon ut av fangenskap på Corellia, ved å late som om han er advokat, og påpeke at saken de har mot ham er bæsj. Joon satt i varetekt etter å ha blitt framet for drapsforsøk på små barn. Keyan mistenker at Pol Virten står bak. Forberedelsene til invasjonen av Recopia settes i gang. Keyan og Joon møter Stormester Morn for å låne en del tech og romskip. Morn er råskeptisk, fordi en robot utkledd som Tia Madine prøvde å kverke ham nylig. Jay og Kay klarer til slutt å overbevise ham, på tross av at de blir motarbeidet av en skikkelig skeptisk sikkerhetsjef. Deretter går turen til en avsideliggende romstasjon, der Beebee og Kayl Mantis har samlet en skokk dusørjegere. Keyan tilbyr dem et hovedkvarter på Recopia, og frihet til å jobbe stort sett som de vil, mot at de bidrar under invasjonen. Dengar og en del andre forlater, men mesteparten syns dette høres kult ut. Til sist tar de en prat med Guvernør Beltane, sjefen for Balmorra Arms. Beltane blir tilbudt monopol på Scapio, mot forholdssalg til rimelige priser. Beltane syns ikke dealen er så himla god, og kommer med et kontratilbud som Keyan godtar. GDF kjøper en del AT-STer og SD-5 kampdroider, men ikke så mange som han kunne tenkt seg. Til sist blir Keyan kalt inn på teppet av Senatsrådet. Etter å ha kranglet litt med Borsk Fey'la om hvor lurt det var å ta med seg Joon som sekretær, braser en gjeng soldater inn i senatsbygget. Det er Garm bel Iblis, den tidligere corellianske senatoren og en av de viktigste grunnleggerne av opprørsbevegelsen. Han forsvant for mange år siden, men har nå samlet en flåte for å krige litt. Etter dette viser det seg at lederen for den imperielle flåten som erobret Sullust, Admiral Thant, har bedt om å forhandle med Keyan. Thant vil tilbake til the Core, og vil ha garanti for at Republikken verken overfaller ham eller Eriadu etterpå. Keyan bestemmer seg for å ikke gå med på Thants krav, og bruke Iblis' flåte til å kicke assen hans, og kanskje få seg en sweet Star Destroyer. Iblis er jo gira på å krige, men mens Iblis og Keyan mobiliserer kommer det Senatet for øret at Keiser Pestage har blitt drept. De mistenker at dette er grunnen til at Thant skal hjem. Et kriseråd holdes med Keyan og Iblis i utkanten av sektor Seswenna. Før siste stemme er det likt mellom de som ønsker å ødelegge flåte Reclamation, og de som ønsker å prøve å backe Thant til å skaffe en vennligsinnet keiser. Garm Bel Iblis stemmer for begge alternativer: Thant skal få lov til å reise hjem, men Imperiet skal svekkes ved at alle tilgjengelige styrker brukes til å utnytte forvirringen. Garm ønsker å erobre en planet i the Core, for å kunne legge politisk og militært press på Imperiet.

Mallif Cove

pt 1

Keyan møter Jediordenen, legger frem sine invasjonsplaner, og blir lovet støtte i å utrydde Seyugidervisjene. To dager før invasjonen starter blir tre rangers og Kyle Katarn droppet ned på Øya Mallif Cove, som antas å være skjulestedet til Seyugiene. Deretter blir hovedstyrken sluppet ned. De forsøker å rendezvouze med Dax, men han har blitt fanget av en Seyugipatrulje og tatt med til en utpost ganske nærme landingsområdet. Jediene stormer utposten og befrir Dax, men ikke før de får sendt ut et radiosignal. Iaco dreper sin første dervisj. Deretter tar de seg hurtig gjennom skogen for å nå frem til dervisjenes antatte hovedkvarter. Stakkars Taren ble skadet i trefningen ved utposten og blir helt utmattet da de reiser gjennom skogen. Ebraaren blir igjen for å hjelpe ham.

pt 2

Jediene stormer Mallif Cove. De kommer seg inn i Seyugienes hovedkvarter, og Iri, Kelko og de andre Rangerne blir postert ved inngangen for å dekke retretten og stoppe flyktende dervisjer mens resten av gruppa beveger seg inn i fortet. Lenger inn slicer de til seg et kart og deler de seg videre: Jedimestrene + Kyle holder seg i de øvre delene av fortet for å lage mest mulig bråk og mose flest mulig dervisjer, mens Valance tar med seg Iaco, Cytal og Sonno for å plante bomben. Mye vold følger. Mestrene klarer med nød å neppe å kverke en eller annen Seyugi-bigshot og Valance's gjeng kjemper seg til turboheisen for å sette bomben i et rom kalt "Cryogenic Repository", på bunnen av installasjonen. Vel nede i repositoriet (som er en creepy blanding av et likhus og et kjempestort lager fylt av cryostasis-pods) møter den et kjempetrivelig, kjempestor og kjempesterk seyugimonster som de klarer å ta livet av, men ikke før han får fiket Iaco og Cytal veggimellom. De tar også en dervisj til fange. De planter og aktiverer bomben, men oppdager at en cryopod åpner seg. Ut av den kommer en gammel suring som kaller seg Karrh. Da Karrh skjønner at basen er underjediangrep prøver han å flykte. Han klarer såvidt å unslippe Valances lag, og sparker seg etter hvert også gjennom jedimestergjengen, som er ganske svekket. Jediene flykter så ut til et ventende dropship, og rekker å se at størstedelen av Mallif Cove kollapser da bomben går av.

The Battle of Scapio

Keyan sender GDF ned på bakken for å hanskes med de lokale mostandsmennene som vil forsøke å hindre hans overtagelse av tronen. Lag 5 Overwatch settes ned som speidere - de gir ildledelse til planetært bombardement og tar på den måten ut antiluftskyts og en gruppe motstandsfolk i ferd med å væpne seg, mens det strides flere steder på og over Recopia.

Det hele kulminerer i at Keyan, Murrg, Joon, samt Sonno Dax og Valance - som har kommet seg etter trefningene ved Mallif Cove - kræsjer et skip i palassets borggård og tar seg inn. Der må de nedkjempe vakter og soldater som har falt til seyugienes makt. På et tidspunkt dukker også Ayaala og Firith opp for å støtte, men blir jaget da Firith sprenger en mann som har overgitt seg i lufta. De trekker da tilbake støtten fra Ryloth, noe Keyan gir jamt faen i.

Keyan må også nedkjempe en av sine gamle mentorer, som såvidt overlever. Etter hvert møter gjengen flere seyugitrente motstandere i jakten på Kira, Keyans søster, som er den eneste som kan overgi kongemakten til ham på en måte som ikke skaper mer borgerkrig. Hun er manipulert av seyugiene, og flykter inn i en tunnel der Keyan etter hvert finner og overmanner henne (og en dritstor monsterseyugigærning) og bærer henne ut.

I mellomtiden har Joon gått i bakken, og ekstensive skader på ryggvirvlene gjør at han er lammet i lengre tid etter at slaget er vunnet.

The Once And Future King

Keyan tar makten i Scapio, men motarbeides fortsatt fra flere kanter uten at det er åpen krig. Kira har åpent overgitt makten til Keyan, men ikke alle tror på det. Det finnes fremdeles rester av seyugimakt, og flere adelige familier tørster etter tronen. De andre nasjonene på planeten velger side, og den planetære invasjonen blir en reell verdenskrig.

Da republikanske utsendinger kommer for å arrestere Joon for drapet på den imperielle embedsmannen på Eriadu, velger Keyan å dekke hans flukt med Valance og Iaco til jedienes nye akademi på Yavin mot at Joon lover å aldri kontakte Keyan igjen. Murrg overrekker et togoriansk stridssverd til legen før han fraktes bort med Tydirium.

Keyan flytter familien sin til Recopia. Han adopterer datteren til Joon, Ora, og tar henne til seg som sin egen. Han konsoliderer kongedømmet sitt.

Unexpected This Is, And Unfortunate

Valance avslører at han merker at Joon er Force-sensitiv. Vel fremme på Yavin blir det bestemt at Joon skal gå i lære som padawan, og at Dewbecca skal være mesteren hans. Joon merker at dette kanskje forklarer hvordan han kan snakke med Noonan, selv om han døde for lenge siden, men han frykter også at det kan gå med ham som det gikk med Tia.

The Champ

Jedimestrene, sammen med Joon, Valance, Ebraren, og Sonno Dax drar til Nar Shaddaa for å hente Bhiima. Zabraken har etter Akallo dukket opp som kjendisgladiator i the Burning Arena, et liv med slåssing, blod, dop, og kvinnfolk, men også som fange. Det hele viser seg å være en set-up, trolig av den samme mekanikeren som sikkert ikke er en mekaniker som fanget ham i utgangspunktet. De slåss mot en diger fyr i kamprustning og blir plaget av en dritgod skarpskytter, men de kommer seg dog unna.

Fear Leads To Anger

Bhiima, Joon, Valance, og Rell blir sendt til den ukjente planeten Iskadrell for å forsøke å lokalisere en Force-kilde der. Det viser seg at planeten er bebodd av biomekaniske vesener med felles bevissthet. De ønsker å integrere alle levende vesener inn i denne felles bevisstheten og bytte ut deler av kroppene deres med biomekanikk. For å unngå å bli assimilert ved makt, flår Joon huden av den biomekaniske armen sin for å bevise at han allerede er som dem, og beskytter dermed også resten av følget.

Ved å bruke krafta finner de ut at de må reise ut mot mer øde landskap, steinete og vanskelig å reise gjennom. De kommer til slutt til en hule på et platå, hvor en kvinneskikkelse dukker opp og hiver rundt seg med den mørke sida. Hun ser ut som forskjellige personer avhengig av hvem som ser på henne, og forsøker å hindre dem fra å gå inn i hula. Hun skader de fleste alvorlig før det til slutt klikker for Joon (som ser ansiktet hennes som ansiktet til Tia) og han utløser en kraft han ikke visste han hadde - den mørke sida - i en bølge av hat. Like etter slås både han og kvinnen ut, og Bhiima oppdager at hatbølgen har tatt livet av et spedbarn inne i hula. De tar med kvinnen tilbake til skipet og unnslipper planeten. Det viser seg senere at kvinnen faktisk er Tia Madine, med store skader etter raset på Ruusan, men i live. Hun husker svært lite siden Ruusan, men minnes å ha hatt et barn på et tidspunkt.

Etter dette er det flere som skyr Joon som pesten ved akademiet, og han blir bedt om å reflektere over hva han har forårsaket.

Trouble In The Basement

Det er noen rare skumle dyremonster som bor under jeditempelet, og Bhiima får til slutt overtalt mestrene og Luke om at det må renskes ut. Alle mønstres og drar ned i katakombene, hvor de finner vesener med sterk kontakt med den mørke sida. Krekene ryddes ut, og tempelet føles lettere en stund.

Lost Siblings

Pt 1 - The ones they stole

Tia tillates å dra på leting etter fosterfamilien som forsvant for lenge siden. Keyan får høre om det og sender dusørjegerinnen Beebee for å bidra. Sammen med Sonno Dax og Lag 9 begynner de først letingen på Kessel, der moren og den yngste søsteren skal ha blitt holdt og senere hentet ut av Sarkan. Det ender med at de må slå seg inn, og flere av Whispers medlemmer er døden nær før de til slutt greier å unnslippe med nok intel til å i alle fall ha en sjanse. Det er klart at å dekryptere og sortere informasjon kommer til å ta lang tid.

Pt 2 - The Corsair

Tia og Beebee følger sporet etter eldstebror Forim, og reiser til Recopia. Der rekrutterer de dusørjegerne Milos Mantis (Kayl Mantis' småpsyko lillebror) og wookieen <husker ikke navnet>. Når de forhandler om pris, får Beebee Keyan til å garantere noe av pengene, og overtaler også Tia (som en del av betalingen) til å spørre Joon om han vil duellere mot Milos, som synes det er tøft å være morder. Gruppa gjør litt legwork og finner ut at Forim sannsynligvis aldri gikk av på Recopia, men nok ble tatt av rompirater.

I dusørjegernes skip drar de til Duro for å etterforske piratkapteinen Hud, som visstnok herjer området omkring Duro, men unngår duresiske skip. Under etterforskningen skyter Milos en sivilist, og dreper noen politimenn som forsøker å pågripe ham. Hele gjengen flykter fra Duro med nød og neppe, og gjør seg til et attraktivt mål for piratene.

Som sagt så gjort — piratene tar skipet og hopper med det til et punkt i rommet der de kan plyndre i ro og mak. Beebee og Tia bygger om to frysere med noen batterier og lager et isolert rom der de fire ikke kan spores av livstegndetektorer. Dette gjør at de kan overraske bordingsteamet og kontraborde.

Når de kontraborder kommer det for en dag at kaptein Hud er ingen ringere enn Forim. Det oppstår grove uenigheter mellom omtrent alle involverte, og Milos føler seg bedratt av Tia og ønsker mer betaling. Beebee garanterer pengene, og de tre dusørjegerne forlater Tia hos Forim og reiser tilbake til Recopia.

Tia får tid til å snakke ut med Forim, mens Beebee varsler Keyan om sine psykotiske venner. Keyan får Kayl til å strippe Milos sitt skip, og Keyan forviser dem fra Recopia. Tia reiser etter hvert frivillig tilbake til jediakademiet.

Pt 3 - The Dead Eye

Keyan overrasker jediakademiet med et lite besøk, hvor han spør Skywalker om Tia kan bli med ut og leke. Med seg har han en rød korporal fra SpecForce. Luke gir sitt samtykke fordi han mener det vil være bra for Tia å finne resten av froskene, og Tia blir kjempeforvirret når Keyan kommer og sier at de skal ut og finne den tredje broren hennes. Når han nevner at han reiser med Emancipation får hun imidlertid fart på seg, velger å drite i alle spekulasjoner om hvordan og hvorfor, og er bare glad til.

Trioen reiser til planeten Teyr, hvor Tias tidligere søk viste at bror Theimos sist var blitt sett i forbindelse med en opprørsbevegelse. Keyan kler seg ut som en slem og gal chiss på et hemmelig oppdrag fra keiseren, og truer til seg en datapad med informasjon om duroser som har blitt fanget og drept. Tia finner ikke froskebror i registeret, og konkluderer med at han må ha kommet seg av planeten. Korporal Kiir, som selv er fra Teyr og var med i opprørsgjengen, kan fortelle at de i sin tid fikk hjelp av en jedi, som var den som hjalp henne med å komme seg av planeten. Ut fra beskrivelsene av ham, skjønner Keyan og Tia at det er snakk om Firith Secura, og med lite glede i hjertet setter de kurs mot Ryloth. Der blir de møtt av støggen sjøl, som er overraskende behjelpelig med informasjon angående Theimos. Firith forteller at Theimos var en dritgod skarpskytter, og at han etter hvert begynte å ta snikmorderoppdrag og byttet navn til Deadeye. Firith vet ikke hvor Deadeye nå er, men vet at det finnes en våpensmed på Nar Shaddaa som kan kontakte ham. Keyan og Firith utveksler noen spydigheter, Tia takker Firith for at han ikke prøvde å sprenge dem denne gangen, og korporal Kiir tar avskjed med sin gamle helt ved å fortelle at hun er skuffet over at han har mistet seg selv.

Vel framme på Nar Shaddaa reiser de til den fiolette sektoren for å finne den toydarianske våpensmugleren. De oppsøker en cantina og begynner å spørre litt rundt, men blir avbrutt av en støgg, hvit og beinete dame med skrekkelig frisyre og hennes hjelpere. Hun viser seg å være en kraftbruker og jedijeger og går inn for å drepe Tia, noe hun veldig nesten klarer. Tia overlever takket være et force point, og kommer seg på bena igjen takket være Keyans inspirerende ord og bruk av medpack. Tia erklærer at hun begynner å bli lei av å bli spiddet av lyssabler, men gjenopptar så sporingen de ble avbrutt i. Omsider finner de ut hvor de kan finne denne våpensmeden, og de oppsøker ham og forteller at de trenger å snakke med Deadeye. Toydarianeren er ikke kjempekeen på å videreformidle beskjeden, men Keyan kaster en pen sum på ham og han går med på gjøre det han kan.

Etter besøket drar Keyan og Tia på en random cantina for å vente litt, og prater en del om dill og dall. Korpen henger igjen og holder oppsyn med våpensmedens hus, og forfølger ham når han etter en liten stund drar derfra. Han gjør ikke noe mer spennende enn å dra til en cantina (ikke den Tia og Keyan er på) for å drikke seg dritings and beyond. Korpen kommer i mellomtiden i snakk med noen andre som synes å gjøre det samme, og som viser seg å være en sånn texas ranger-type som også er ute etter å finne Deadeye for å hindre ham i å begå et drap. Etter litt snakk rundt grøten og comming med Keyan blir man enige om å kanskje samarbeide med denne fyren, og avtaler å møtes på cantinaen neste dag klokken 12.

The Lizard Wizard

Luke Skywalker himself tar med seg padawanene Bhiima, Iaco, og Joon på en ekspedisjon for å lokalisere enda en rekrutt til akademiet. De strever seg gjennom jungelen og finner ut at en liten øglemann har blitt kjeppjaget av stammen sin for å være "ond og tryllete".

Bhiima sporer mannen gjennom jungelen, kjemper mot rancorer, og kommer til slutt til et skar der de klatrer opp og finner øgla, og ved hjelp av en oversetterdroide får de overtalt ham til å bli med tilbake. De blir forsøkt hindret av noen flyvende force-hekser på tilbaketuren, men greier å nedkjempe dem. Den ene flykter, og de drar fra planeten i en hast.

Under kampen mot rancorene falt Luke, og Bhiima innså at han kanskje holdt på å miste en av de få som sto ham nær. Han flippa lokket, og like etter gjorde Iaco det samme, og sammen skamdrepte de rancorene.

I ettertid fant Bhiima og Joon en viss forståelse for hverandre, men bare litt. Man er da ikke homo heller.

Taken

GDF mottar en kort nødmelding fra Keyan Pressin, som er på et diplomatisk oppdrag på den fredelige planeten Thyferra! Alt tyder på at lokale krefterhar tatt Keyan til fange, men ingen løsepengekrav har blitt fremsatt. Republikken tror ikke det er bactaleverandøren Keyn var der for å møte som er ansvarlig, så de ønsker å løse situasjonen diskret.

Rakah Muurg og Bebee Indo sendes til planeten for å unfucke situasjonen før det blir en klasefuck. De vet at de har dårlig tid, og jobber på spreng for å detektivere hvor han blir holdt. I prosessen finner de ut at det er en håndfull sikkerhetsvakter i bactafirmaet som har gått akutt frilans, og har kidnappet prinsen for fremmede - og hittill ukjente makter. Det følger en hesblesende jakt opp mot det forlatte fabrikkområdet han blir holdt - men heltene kommer for sent. De rekker akkurat å se et stort droppskip ta av og forlate atmosfæren, og etter alle solemerker er Pressin ombord. Men at håp er ikke ute, for Bebee klarer å scanne skipets transponder og spore hvor skipet hopper. Det er for sent for Katta og halehottien å redde ham, men nå er GDF på sporet!

To be continued…

Down the Tia hole

(hvis det er lov å si)
Tia Fullua Madine er i angstmodus, og nekter å forholde seg til de andre i jeditempelet. Eller til mat. Stormesteren har opprettet en vaktordning som passer på at hun ikke flipper lokket, men dette begynner å tære på både personell og stemning. Som et tegn på at Padawan Bhiima begynner å bli klar for å ordineres (or so they say) får han lov til å delta i denne vaktordingen. Midt på natten forlater en søvngående Tia rommet sitt, tett fulgt av Bhiima. Hun går inn på et lagerrom, og som i transe begynner hun å flytte rundt på kasser og inventar i rommet. Bhiima skjønner ingenting. Han blir ikke klokere når han forlater rommet og oppdager at han står i en korridor som ihvertfall ikke er i jeditempelet!

Hva har skjedd? Har Bhiima blitt fanget i den gale jedien Tia Madines drømmeverden? Har de blitt transportert til en annen del av galaksen? Er dette en merkelig holiday special som kommer til å bli ret-connet ca samtidig som den blir utgitt? Ingen vet. Det eneste man vet er at de ikke har våknet ennå, på tross av å ha slåss mot stormtropper og imperielle offiserer. For å gjøre det enda verre ser det ut til at Stormester Skywalker har gått i ledtog med den imperielle admiralen Raydmund Thant! Hva er det som foregår!?

På et eller annet vis har de havnet inne i en imperiell stasjon i det Tia tror er midt i galaksens sentrum (på tross av at alle vet at galaksens sentrum kun består av ren energi og konstante supernovae). De sniker seg rundt, slåss mot stormtropper og bløffer sikkerhetsroboter, og finner til slutt en enorm avgrunn med en diger pyramideformet bygning på andre siden.

Jediene observerer Admiralen og Stormesteren eskortert av imperielle rødegardister, og èn skummel fyr i en slags svart versjon av gardistrustningen. Luke forlater admiralen og reiser mot pyramidebygget, og gruppa bestemmer seg for å følge etter. De forsøker å snike seg inn på en maglev-gondol, men blir oppdaget og må slåss! Etter en desperat kamp klarer Bhiima og Tia å nedkjempe gardistene og ta våpnene deres, og de får tatt over en gondol som leder over avgrunnen.

Ca halvveis over ser de at gardistene har tilkalt hjelp, og at en annen gondol er på vei. Forvirringen blir større da forsterkningen viser seg å være en enslig kvinne i en mørk skinsuit. Jediene border gondolen hennes, men det viser seg at hun er helt usaklig dyktig, og det utarter seg til en bitter og ganske ensidig kamp der jediene blir utklasset både i lyssabelkamp og i kraftbruk. Tia blir filetert som et stykke classy sashimi, men Bhiima klarer å spore av hele gondolen, og den mørke jedien (ikke Tia, men hun andre) ramler heldigvis ut.

Vel over på den andre siden tar de seg inn til en Medbay, Bhiima finner en autodoc som syr ham sammen og pumper ham full av nark, og dette skremmer Tia fra å bruke maskinen. Tia har mottat vital transfers av en skjult alliert, uten at har snøring på hvem dette kan være. Medbayen leder videre til et klonekompleks, og de finner masse gufne vederstyggeligheter som ser ut til å bli klonet frem. Bhiima ødelegger et vilkårlig utvalg av disse, før de blir trukket dypere inn av lyder fra lengre inn i komplekset.

De kommer over en del av komplekset som kloner frem unge, sterke menneske-menn. Noen har imidlertid tatt seg inn og begynt å knuse klonetankene. Dette viser seg å være den høystående imperielle lederen Eksekutør Sedriss og hans entourage, som kan fortelle at Keiser Palpatine hadde en bakcupplan på å klone seg selv i tilfelle han ble drept. Dette syns Sedriss er et dårlig opplegg, fordi han trivdes innmari godt med å være leder for imperiet. Etter en corelliansk standoff finner Bhiima og Tia ut at dette skal disse gutta få lov til å holde med på i fred, og stikker for å finne Luke.

De tar seg videre inn i pyramiden, og havner i en svær og dårlig opplyst labyrint. Etter å ha vandret rundt på måfå, og deretter brukt kraften for å finne frem, snubler de over en mørk og truende skikkelse med høylydt pusteutstyr. Tia og Bhiima velger å ikke ty til vold, selv når skikkelsen bruker kraften på dem og truer dem med en tent lyssabel. Det viser seg å være Stormester Luke, som har trodd at de var en slags kraft-illusjon for å lure ham opp i stry. Etter litt om og men og forklaringer blir de enige om å gå ut fra at ingen er illusjoner, og samarbeide om å komme seg inn til pyramidens senter.

To be continued…

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License