Bhiima

Navn: Bhiima
Titler: Padawan (Tidligere pitfightingmester)
Alder: 36
Rase: Zabrak
Hjemverden: Iridonia
Stilling: Padawanen til Luke Skywalker
Temasang: The Police - Demolition Man

stats

Bakgrunn

Bhiima er ikke en pratsom type, så ikke så mye vites om bakgrunnen hans. Han sier i alle fall at han har vært slave over halvparten av livet sitt, og mye av denne tiden har han vært gladiator, pitfighter o.l. Hans tilknytning til kraften kan være noe av forklaringen for at han overlevde og briljerte i et yrke der de fleste ikke blir gamle.

Han gikk bare under 'The Champion' eller 'Champ' på Nar-Shadaa, etter å ha vært uovertroffen mester i den gjeveste circuiten der i fire pr (En gang 18 måneder sammenhengende!) av og på. En publikumsfavoritt og pengemaskin, og publikum så ikke ut til å gå lei av ham!

Så kom Luke Skywalker. Han fortalte Bhiima om hans potensiale, evnen til å bruke kraften og å endre liv. Bhiima fortalte at 'frihet' hadde han ikke tenkt på de siste åtte årene, her fikk han respekt, damer, sprit og dop, og dessuten dra til helvete. Det ville nok blitt med det om ikke Luke ble angrepet av dusørjegere som hadde fått med seg at den nye mesteren av jediordenen var der. Dette skjedde i komplekset der Bhiima bodde, og når han fikk det med seg flekket han med seg en pigget kjetting og kom Luke til unnsetning. Det viste seg at jegerne samarbeidet med og var blitt tipset av Bhiima's eier - et klart problem. Nå hadde han ikke noe valg og måtte motvillig bli med Luke. Etterhvert fikk han en viss respekt for karen, særlig etter å ha sett ham slåss, og godtok og bli igjen på Mon Calamari og lære av dem der.

Nyere tid

Bhiima ble sendt av Stormester Luke for å hjelpe The Antarian Rangers med å slippe unna imperieinvasjonen. Han trivdes godt med å få litt ansvar og tillit og å komme seg ut av operahuset i Mon Calamari. De lyktes i å slå tilbake imperiet, selv om Bhiima kanskje lot seg rive litt med og brant løs med alt han hadde lært av Luke, og litt til. Etter å ha nedkjempet en god del stormtropper og tre AT-STer ble de evakuerte. Dessverre viste det seg at noen, antakelig Areyana, hadde tuklet med hyperdriven og gruppa ble traktorbeamet av slaveskipet The Black Krayt, der Bhiima ble fanget.

Han ble fraktet tilbake til Nar-Shadaa og pakket full av dop for å gjøre et comeback. Ridder Valance, Ridder Ebraaren, padawanene Taren og Reebo og Ranger Sonno Dax kom for å frigjøre ham. De fikk klarnet hodet hans litt, og det hele kulminerte i at Val'ance og Sonno stakk for å finne en fluktrute mens de andre kjempet mot en mestersoldat i en diger powerrustning mens de ble beskutt av rifle. Til slutt gikk det bra men, akkurat som sist han var ute, ble Bhiima grepet av et enormt raseri. Det ser ut til at kontroll over de mørkere følelsene enda ikke er Bhiimas forte.

Væremåte

Han er en høylydt brautende alphamale med et stort markeringsbehov. Samtidig kan han være ganske lun i riktige omstendigheter, men han tar definitivt en del plass.

Sitater

"I knew you weren´t gunning for the champ." Hvorfor Bhiima ikke syns det var frekt at Tia prøvde å drepe ham på Iskallon.

Bilder

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License